SOS
Historien
Året er 1988, 5 forholdsvis unge mænd beslutter at starte et orkester, S.O.S. er en realitet. De forholdsvis unge mænd er David Hughes, Jørgen Hein Jørgensen, Jørgen Nielsen, Jan Iversen og Frank Alstrup.

David, som er englænder, spillede i et engelsk orkester, som kaldte sig S.O.S. De skulle til Danmark for at spille.
På færgen mødte han en dansk pige og manden blev forelsket. Pigen kom fra Thy, og således blev David thybo.

David spillede med i flere forskellige orkestre i Thy, og med forskellige musikere, deriblandt også Frank og guitaristen Niels Ove Hunskjær, som vi kommer tilbage til senere. Jørgen Hein, som også er fra Thy, kom i slagterlære i Ulfborg, hvor han mødte Jørgen Nielsen og Jan Iversen, som havde spillet sammen en del år.

Efter endt uddanelse vender Jørgen Hein tilbage til Thy og møder David og Frank igen. De bliver enige om at tage kontakt til Jørgen og Jan fra Ulfborg. Og dermed er orkestret en realitet.
Men der går ikke længe, før Jørgen Hein får et tilbud fra et andet orkester, som han ikke kan sige nej til.

Orkestret stod nu uden forsanger og guitarist, men vi vidste at Niels Ove var vendt hjem efter en afstikker til Sjælland. Han blev spurgt og sagde ja. Og således forblev besætningen til 1993, hvor David stoppede.

Vi var nu kun fire mand i orkestret, og således gik det med masser af jobs, gode og sjove oplevelser indtil år 2000, hvor Jan, vores keybordspiller stoppede. Klaverbokser Frank Jørgensen stod klar i kulissen og vi kører igen.

I januar 2004 vælger vores bassist Jørgen Nielsen så at stoppe, men da er vi så heldige at Jørn Jespersgaard lige er flyttet til Thy fra Fyn 6 måneder tidligere, han står og mangler et band, vi mangler en bassist, så det kan ikke være bedre.

Nu er S.O.S's besætning noget af det bedste der er set i mange år. Jørn Jespersgaard's indtræden i orkestret gav bandet det skub som det trængte til. Musikken bliver meget mere pumpende og rockende. Igennem årene 04, 05, 06, og 07 stiger S.O.S's aktiviteter støt og roligt og året 2007 bliver til dato vores travleste år. Det bliver også et skæbnesvangert for orkestret. Vi mister Jørn Jespersgaard. Jørn dør efter at vi har spillet en fantastisk koncert i Vilsund. Vi er alle meget hårdt ramt af Jørn's bortgang. Jørn var ikke alene en fantastisk bassist , han var samtidigt et fantastiskt menneske og vores meget gode ven.

Efter at have sundet os over tabet af Jørn, fortsætter vi i Jørn's ånd, vi skal videre……

Vi fortsætter året ud med to forskellige bassister, nemlig Jørn's musikerven fra Free Whellin, Erik Nielsen og Jerry's lillebror Mark "Mulle". To kompetente herrer som ser en store ære i, at træde ind i stedet for Jørn.

1 januar 2008 indtrådte Mark i bandet som vores nye bassist og orkestret er igen klar til at give den fuld gas..........
 © 2005-2021 SOS Sidst opdateret: 04-02-2008
Design: DPD A/S